Conference League

Μεγάλες προκρίσεις-εκπλήξεις στο Conference: Οι Ίλβες και Μόρναν πέταξαν εκτός στα πέναλτι τις Αούστρια και Ραντνίτσκι!

Με δυο μεγάλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 2η μέρα των ρεβάνς στον β' προκριματικό γύρο του Conference, καθώς οι Ίλβες και Μόρναν απέκλεισαν τις Αούστρια και Ραντνίτσκι στα πέναλτι! Όλα τα αποτελέσματα.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των ρεβάνς στον β' προκριματικό γύρο του Conference League, με έξι αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα.

Εκεί τέσσερις ομάδες υπερασπίστηκαν το προβάδισμα που είχαν από τον πρώτο αγώνα, ενώ δύο παιχνίδια οδηγήθηκαν στην παράταση και, εν συνεχεία, στα πέναλτι.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη κατηγορία συγκαταλέγονται οι Άουντα, Φέχερβαρ, Σπάρτακ Τρνάβα και Χάκεν, με την τελευταία να ρίχνει ακόμα μία «εξάρα» (6-1) στην Ντουντελάνζ.

Οι μεγάλες εκπλήξεις σημειώθηκαν στις άλλες δύο «μάχες».

Αρχικά, η φινλανδική Ίλβες φιλοξενούμενη από την Αούστρια Βιέννης και έχουσα «προίκα» το υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι, ηττήθηκε μεν 3-2 στην κανονική διάρκεια. Με το ματς να πηγαίνει στην παράταση, αρχικά δέχθηκε γκολ, ωστόσο απάντησε στο 112' (4-3), για να φανεί πιο εύστοχη στη διαδικασία των πέναλτι (4-5), με τους γηπεδούχους να αστοχούν στην τελευταία εκτέλεση.

Στο άλλο ματς που οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα», η Μόρναρ από το Μαυροβούνιο «άγγιξε» από την κανονική διάρκεια την πρόκριση-έκπληξη υποδεχόμενη τη Ραντνίτσκι, καθώς προηγήθηκε 2-0 (είχε ηττηθεί 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση). Όμως, είδε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 90'+8' (2-1), στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, δεν άλλαξε τίποτα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 4-3 στα πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι κανένα εκ των προαναφερθέντων ζευγαριών δεν επηρέαζε την πιθανότητα της ΑΕΚ να βρεθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης για τα Playoffs του Conference League (εφόσον φυσικά πρώτα η «Ένωση» ολοκληρώσει την πρόκριση επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες).




Αναλυτικά, τα σημερινά αποτελέσματα (με μπολντ οι ομάδες που προκρίθηκαν):

Άουντα-Κλίφτονβιλ 2-0 (2-1 η Άουντα στον πρώτο αγώνα)

Φέχερβαρ-Σαμγκαγίτ 0-0 (2-1 η Φέχερβαρ στην πρώτη αναμέτρηση)

Χάκεν-Ντουντελάνζ 6-1 (6-2 η Χάκεν στο πρώτο ματς)

Αούστρια Βιέννης-Ίλβες 4-5 στα πέναλτι (3-2 στην κανονική διάρκεια, 4-3 στην παράταση, 2-1 η Ίλβες στο πρώτο παιχνίδι)

Σπάρτακ Τρνάβα-Σαράγεβο 3-0 (3-0 η Σπάρτακ στο πρώτο ματς)

Μόρναρ-Ραντνίτσκι 4-3 στα πέναλτι (2-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, 1-0 η Ραντνίτσκι στο πρώτο παιχνίδι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x